Több ezren szerettek volna 2009 csillagai lenni, de ez csak egyvalakinek sikerülhetett.

A négy döntős - Csikó Szabi, Tabáni István, Vásáry André és Veres Robi - a döntőre nem csak egyéni de egy-egy közös produkcióval is készült, melyben négy sztárvendég is segítette őket. A már kiesett középdöntős kiscsillagok is vissztértek ma estére, hogy különleges meglepetésekkel ajándékozzák meg a közönséget.

A zsűri bár ezen az estén is pontozta a döntősök produkcióit, az ő pontjaik a végeredményt már nem befolyásolták. A közös produkciókban ismert művészek segítették a versenyzőket. Galambos Lajos Veres Robival, Keresztes Ildikó Tabáni Istvánnal, AFC Tomi Csikó Szabival , Vásáry André pedig a a világhírű homokanimátorral, Czakó Ferenccel lépett színpadra.

A Csillag születik színpadán egy egyedülálló produkciót is láthattunk ma este, ismert sztárok és a kiscsillagok közös előadásában csendült fel a We are the world.

A négy döntős már az eredményhirdetés előtt igazi győztesnek érezhette magát, hisz Tabáni István és Vásáry André egy-egy lemezszerződéssel lett gazdagabb, Csikó Szabi Nagy Tamástól, Veres Robi pedig Verebes Istvántól kapott remek lehetőséget.

Az eredményhirdetés előtti pillantokban a győztes nevét rejtő borítékot mindenki feszült izgalommal várta. Végül Stohl András kinyitotta a borítékot, mely egyetlen nevet rejtett.

 

A nézők szavazatai alapján 2009 Csillaga Tabáni István lett!

 

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A bejegyzés trackback címe:

https://viphirek.blog.hu/api/trackback/id/tr511618538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása