A jövő májusi budapesti Metallica koncert első napi eladásai felülmúltak minden várakozást és megdöntötték az összes eddigi eladási rekordot itthon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Az első órában tapasztalt óriási roham egész nap kitartott, így záráskor már az összes belépő közel fele elkelt. Rögtön az első órában elfogytak a kiemelt, színpad előtti állójegyek, de miután ezek limitált számban álltak rendelkezésre, és a legnagyobb rajongóknak már-már presztízs ebben a szektorban végigtombolni a koncertet, így várható volt, hogy ezekért a belépőkért lesz a legnagyobb roham. Az internetes jegyrendelés jól vizsgázott, egész nap folyamatosan tudtak rendelni az érdeklődök.
 
Állójegyek és ülőjegyek még továbbra is kaphatók, az ország egész területén meg tudják vásárolni a Ticket Express és az Eventim hálózatában; illetve éjjel-nappal tudnak rendelni interneten a www.livenation.hu oldalon keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://viphirek.blog.hu/api/trackback/id/tr701601615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása